Friday, January 15, 2010

Art Attack with Sofea

Salam my dear friends...
Last saturday i ada belikan sofea Sand Art kat MPH...saja lah nak buat fun activity with sofea...lagipun sofea memang suka painting kat rumah my in law...so why not bagi dia membuat kecah kat our home kan...hehehe...so on sunday tu terus bentang newspaper kat toy room and start the activity...suka betul dia...mommy nak tolong pun sofea tak bagi...dia boleh cakap "mommy jangan tolong thofea"...so mari kita tengokkk sape yang kenaaaaaa...hehhehe
alatan-alatan yang diperlukan...semua dah ada dalam box tu...tengok camne anak dara tu duduk...

anak murid....


cara-caranya senang saje...tenyeh je kat mickey moshhh tu ye dengan menggunakan jari....mommy tukang peel, sofea tukang pull dgn tempek...

mudah saje ye...sambil buat pun still boleh tengok tv...

yeay...dah siappp....gambar ni lom habis lagi...lupa nak snap gambar yang dah siap...bagus la sand art ni...siap bagi frame sekali...

diakhiri dengan video sofea tengah draw mommy n daddy's picture...talk to u later...bye;-)

video

p/s: next month sofea will turn 3...cepatnya masa berlalu

No comments: