Tuesday, January 26, 2010

Mommy-Daughter Conversation

Salam u all,
Last nite masa tengah buat kerja kat dapur tiba-tiba sofea tunjuk kat one of our(hubby n me) picture kat bangkok...

sofea : ni gambar mommy, ni gambar daddy
mommy: gambar sofea mana?
sofea : tak tau
mommy : u're inside my tummy
sofea: MOMMY!!!(sambil buat muka nak gaduh and nak nangis) JANGAN MAKAN THOFEA!!!THOFEA BIG!!!!
mommy: hahahahahhahahahaha (rasa nak pecah perut)

sofea pun tak jadik nak nangis sebab tengok mommy dia ketawa macam cik ponti....but seriously, i tak sangka sofea boleh terfikir sampai macam tu sekali...hahahhahahaha...sofea dah big girl la...
okaylah...tu je nak update...talk to u later...bye

gambar sofea masa one year old...cemetot je

6 comments:

auntie thofea said...

adehhhh...nk pecah pewot ni watie gelak!thofea..thofea..hahahahahaha..awat la lawak sgt makcik ni ;D

SyaNa said...

mmg lawak weyyy
aku rse kalo ko msk contest cerita lawak sure menang

PHiRa said...

tulah watie...akak pun dah ketawa terguling2 kat umah...memula sofea pelik..pastu dia pun join..mcm paham nape org gelak...

PHiRa said...

syana, ko wat la contest cite lawak..aku nak masuk

iswatie "colours of life" said...

layan2 kids yer conversation mmg x pernah kering gusi....

mama_umar said...

kelakala thofea nih :D,aunty siap imagine ur mummy telan,camnela tuu..