Tuesday, January 5, 2010

My Princess Sofea

Salam u all...this is my first entry for 2010...makin lama makin sikit pulak entry dalam blog ni kan...bukannya taknak update, it just that i kekurangan idea la...seronok baca blog orang je...

masa tengah nak carik file lama dalam my external harddisk, tetiba terbuka folder gambar-gambar lama sofea....bila tengok balik rasa rindunya sofea masa kecik...next month she will turn 3...OMG tak sangka ada anak umur 3 yo....pejam celik pejam celik nanti ada anak umur 30 tahun pulak...huhuhu...tak tau la masa tu panjang umur lagi ke tak....alamak..tetiba rasa sebak...

okaylah, ni i post kan randomly gambar sofea masa baby n 1 ++ y.o...







thats all for now....nanti nak cerita pasal cuti-cuti malaysia last year...memory card tak bawak...talk to u later...bye..

p/s: hubby kata seronok amik gambar sofea masa kecik-kecik...sekarang susah betul nak amik...
p/s2: rambut sofea sekarang dah panjang...bila tgk gambar lama sofea ni rasa nak potong je rambut dia...should i?what do u think?

2 comments:

SyaNa said...

thofeaaaaa
jgn potong rambut dia wey
tp cute la rambut dia dulu

watie said...

ade fish kt pipi sofea..hehe